Om oss

.

BTA = Sunne verdier og smarte valg.

BTA Elektro AS er et elektrikerfirma med 17 ansatte. Vi er lokalisert på Jessheim og utfører oppdrag hos både privatkunder og næringskunder i hele Østlandsområdet. Ved behov utfører vi oppdrag også i andre deler av landet.

Vårt hovedfokus er å skape tillit hos alle våre kunder gjennom seriøs og effektiv behandling uansett oppdragsstørrelse, topp faglig kompetanse og den beste el.sikkerhet i alle oppdrag. For oss er dine behov viktig, enten du er privat person eller representerer en bedrift. Vi gir deg gjerne idéer og inspirasjon til å se nye muligheter til løsninger. Hos oss er ingenting umulig.

Vår erfaring og kunnskap er din trygghet!

Vår kultur

Med en sunn økonomi og gode arbeidsforhold, har vi bygget en kultur som vi er stolte av. Å være en del av BTA-teamet betyr trygghet og god lagfølelse for våre ansatte - og dette skinner igjennom når vi er ute hos våre kunder. Fornøyde ansatte som trives i arbeidsmiljøet sitt utfører oppdragene bedre enn andre, også i krevende og travle perioder.

Lang erfaring, bred kompetanse

Siden starten i 2003 har BTA Elektro AS hatt sterk og god vekst, og vi er tildelt Gaselle-prisen flere år. Vi har hele tiden hatt høye ambisjoner om å være best i bransjen på service og moderne tekniske løsninger. Det krever både sterk vilje, fremoverlent holdning og en stor porsjon yrkesstolthet.